ԽՈՀԱՐԱՐԱԿԱՆ ՇԱԲԱԹ /ամփոփում/

ԽՈՀԱՐԱՐԱԿԱՆ ՇԱԲԱԹ /ամփոփում/
Գյումրու թիվ 4 արհեստագործական պետական ուսումնարանում իրականացավ «Խոհարարական շաբաթ»-ի ամփոփիչ միջոցառումը՝ նվիրված Ֆրանկոֆոնիայի օրերին։
«Խոհարարական գործ» մասնագիտությամբ ուսանողների չորս թիմերը պատրաստեցին հայկական և ֆրանսիական ուտեստներ։
Համտեսումից հետո կատարվեց քվեարկություն, որի արդյունքում թիմերի աշխատանքները գնահատվեցին․
1-ին տեղ՝ հայկական ավանդական գաթա՝ չրերով և անանուխով
2-րդ տեղ՝ ֆրանսիական Riz au lait (բրնձով կաթնով՝ նարնջի մարմելադով)
3-րդ տեղ՝ ֆրանսիական Galette des rois (Մոգերի կարկանդակ)։
4-րդ տեղ՝ կաթնով՝ վարդաջրով
Մրցույթը նպաստեց ուսանողների թիմային աշխատանքի, ստեղծագործական, հաղորդակցական և մասնագիտական հմտությունների զարգացմանը, որի միջոցով կամրջվեցին երկու մշակույթ։

Փնտրել

Նյութեր

Image

ՇՆՈՐՀԱՎՈ՛Ր ՏՈՆԴ, ՍԻՐԵԼԻ՛ ՈՒՍԱՆՈՂ․․․

Նորություններ

Image

ERASMUS+ ԾՐԱԳՐԻ ՇՐՋԱՆԱԿՆԵՐՈՒՄ RENFORCE ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ՆԱԽԱԳԾԻ ՀԱՅԱՍՏԱՆՅԱՆ ԵՎ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԳՈՐԾԸՆԿԵՐՆԵՐԸ ՀՅՈՒՐԸՆԿԱԼՎԵՑԻՆ ԳՅՈՒՄՐՈՒ ԹԻՎ 4 ԱՐՀԵՍՏԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՊԵՏԱԿԱՆ ՈՒՍՈՒՄՆԱՐԱՆՈՒՄ

Նորություններ

Image

ԳԵՆԴԵՐԱՅԻՆ ԽՏՐԱԿԱՆՈՒԹՅԱՆ ՀԱՂԹԱՀԱՐՄԱՆՆ ՈՒՂՂՎԱԾ ԶԵԿՈՒՅՑ-ՔՆՆԱՐԿՈՒՄ

Նորություններ

Image

ԹԱՐԳՄԱՆԻՉՆԵՐԻ ԹՈՂԱԾ ՈՍԿԵ ԺԱՌԱՆԳՈՒԹՅՈՒՆԸ

Նորություններ

Image

Մասնակցություն «Կրթե՛նք և շրջանառե՛նք» ուսուցողական աշխատարանին

Նորություններ