
ԴԻՄՈՐԴ 2025
Հայտարարություններ
18․03․2025թ․
«ԽՈՀԱՐԱՐԱԿԱՆ ՇԱԲԱԹ» ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐԻ ՇԱՐՔ
Օր առաջին
Առաջին փուլ՝
«Կումկումա» ռեստորանի շեֆ - խոհարար Արտակ Էլոյանը անցկացրեց վարպետաց դաս «Խոհարարական գործ» մասնագիտության երեք կուրսերի ուսանողների համար, որի ընթացքում պատրաստեց «Խոզի կողամիսը ասիական ձևով» հեղինակային ուտեստը։
Երկրորդ փուլ՝
«Կումա» հյուրանոցա-ռեստորանային համալիրի տնօրեն Գագիկ Սերոբյանն անցկացրեց «Հյուրընկալություն և սպասարկում» թեմայով սեմինար պարապմունք։
Designed and developed by Brain Fors