«ԽՈՀԱՐԱՐԱԿԱՆ ՇԱԲԱԹ» ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐԻ ՇԱՐՔ

18․03․2025թ․

«ԽՈՀԱՐԱՐԱԿԱՆ ՇԱԲԱԹ» ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐԻ ՇԱՐՔ

Օր առաջին

Առաջին փուլ՝

«Կումկումա» ռեստորանի շեֆ - խոհարար Արտակ Էլոյանը անցկացրեց վարպետաց դաս «Խոհարարական գործ» մասնագիտության երեք կուրսերի ուսանողների համար, որի ընթացքում պատրաստեց «Խոզի կողամիսը ասիական ձևով» հեղինակային ուտեստը։

Երկրորդ փուլ՝

«Կումա» հյուրանոցա-ռեստորանային համալիրի տնօրեն Գագիկ Սերոբյանն անցկացրեց «Հյուրընկալություն և սպասարկում» թեմայով սեմինար պարապմունք։

 

Փնտրել

Նյութեր

Image

ԴԻՄՈՐԴ 2025

Հայտարարություններ

Image

ՈՐԱԿԱՎՈՐՄԱՆ ՔՆՆՈՒԹՅՈՒՆ՝ «Ոսկերչություն՝ ոսկերիչ»

Նորություններ

Image

ՈՐԱԿԱՎՈՐՄԱՆ ՔՆՆՈՒԹՅՈՒՆ՝ «Վարսավիրական արվեստ և զարդային դիմահարդարում ՝ Վարսահարդար»

Նորություններ

Image

ՈՐԱԿԱՎՈՐՄԱՆ ՔՆՆՈՒԹՅՈՒՆ՝ «Ռադիոէլեկտրոնային միջոցների տեխնիկական սպասարկում և նորոգում՝ ռադիոմեխանիկ՝ ռադիոհեռուստատեսային սարքավորումների նորոգման և սպասարկման»

Նորություններ

Image

ՈՐԱԿԱՎՈՐՄԱՆ ՔՆՆՈՒԹՅՈՒՆ` «Համակարգիչների շահագործում՝ օպերատոր համակարգչի»

Նորություններ