«ԽՈՀԱՐԱՐԱԿԱՆ ՇԱԲԱԹ» ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐԻ ՇԱՐՔ

18․03․2025թ․

«ԽՈՀԱՐԱՐԱԿԱՆ ՇԱԲԱԹ» ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐԻ ՇԱՐՔ

Օր առաջին

Առաջին փուլ՝

«Կումկումա» ռեստորանի շեֆ - խոհարար Արտակ Էլոյանը անցկացրեց վարպետաց դաս «Խոհարարական գործ» մասնագիտության երեք կուրսերի ուսանողների համար, որի ընթացքում պատրաստեց «Խոզի կողամիսը ասիական ձևով» հեղինակային ուտեստը։

Երկրորդ փուլ՝

«Կումա» հյուրանոցա-ռեստորանային համալիրի տնօրեն Գագիկ Սերոբյանն անցկացրեց «Հյուրընկալություն և սպասարկում» թեմայով սեմինար պարապմունք։

 

Փնտրել

Նյութեր

Image

ՇՆՈՐՀԱՎՈ՛Ր ՏՈՆԴ, ՍԻՐԵԼԻ՛ ՈՒՍԱՆՈՂ․․․

Նորություններ

Image

ERASMUS+ ԾՐԱԳՐԻ ՇՐՋԱՆԱԿՆԵՐՈՒՄ RENFORCE ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ՆԱԽԱԳԾԻ ՀԱՅԱՍՏԱՆՅԱՆ ԵՎ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԳՈՐԾԸՆԿԵՐՆԵՐԸ ՀՅՈՒՐԸՆԿԱԼՎԵՑԻՆ ԳՅՈՒՄՐՈՒ ԹԻՎ 4 ԱՐՀԵՍՏԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՊԵՏԱԿԱՆ ՈՒՍՈՒՄՆԱՐԱՆՈՒՄ

Նորություններ

Image

ԳԵՆԴԵՐԱՅԻՆ ԽՏՐԱԿԱՆՈՒԹՅԱՆ ՀԱՂԹԱՀԱՐՄԱՆՆ ՈՒՂՂՎԱԾ ԶԵԿՈՒՅՑ-ՔՆՆԱՐԿՈՒՄ

Նորություններ

Image

ԹԱՐԳՄԱՆԻՉՆԵՐԻ ԹՈՂԱԾ ՈՍԿԵ ԺԱՌԱՆԳՈՒԹՅՈՒՆԸ

Նորություններ

Image

Մասնակցություն «Կրթե՛նք և շրջանառե՛նք» ուսուցողական աշխատարանին

Նորություններ