19․03․2025թ․
«ԽՈՀԱՐԱՐԱԿԱՆ ՇԱԲԱԹ» ՄԻՋՈՑԱՌՈՒՄՆԵՐԻ ՇԱՐՔ
Օր երկրորդ ՝
«Խոհարարական գործ» մասնագիտության երեք կուրսերի ուսանողներից ընտրված 8 ուսանողներ այցելեցին "Կումկումա" ռեստորան՝ ստանալու իրական փորձ և ճանաչելու հայկական խոհանոցի նորագույն ուտեստները։
«Կումկումա» ռեստորանի շեֆ- խոհարար Արտակ Էլոյանը, սու-շեֆ Գարիկ Հակոբյանը անցկացրեցին վարպետաց դաս, որի ընթացքում ուսանողները աշխատեցին խմորի հետ՝ բացահայտելով մի քանի նրբություններ։
Այցի ընթացքում ուսանողները հնարավորություն ունեցան նաև հարցեր տալ ռեստորանի շեֆ- խոհարարին և գործադիր տնօրեն Գագիկ Սերոբյանին, ովքեր մանրամասնորեն ներկայացրեցին ռեստորանի ղեկավարման ու խոհանոցային մենեջմենթի համակարգը։