«Իտալական խոհանոցի գաղտնիքները» թեմայով բաց դաս

Խոհանոցը լցված էր իտալական ուտեստների նրբաճաշակ բույրով, որը գերեց ներկաներին և կտրելով իրականությունից տարավ դեպի «Քաղցր կյանք»/դոլչե վիտա/: Տպավորիչ էին Իտալիայի դրոշի գույներով երանգավորված պաստաները` համեմված անուշաբույր սոոուսներով, որոնք սեղանի հիմնական զարդն էին: Խորհրդանշական երեք գույները ստացվել էին շնորհիվ  սպանախի, կարմիր բազուկի, ալյուրի բնական հիմքերի:
Բաց դասը յուրահատուկ էր  կարևորագույն փաստերով և մեջբերումներով, որոնք մատուցվեցին բովանդակալից սահիկաշարի ուղեկցմամբ: 
Դասն անցկացվեց  տեխնիկասարքավորումներով հագեցված խոհանոցում, որը խթանեց ուսանողների կողմից ուտեստների արհեստավարժ պատրաստմանը: Շնորհիվ ժամանակի ճիշտ կառավարման հմտությունների, սովորողները հմտորեն պատրաստեցին պաստա «կարբոնարա», պիցցա  «մարգարիտա», աղանդեր` «տիրամիսու» ,նախուտեստ «բռուսկետա»:
Լայնէկրան ցուցադրվեցին և հանգամանալից մեկնաբանվեցին նաև  աշխարհում ամենաճանաչված իտալական պիցաները, բազմատեսական պաստաները, Իտալիայի բնության համը հուշող գունեղ սոուսները, ինքնատիպ քաղցրավենիքների ընտրանին, արևաբույր հացատեսակներն ու  հնեցման տարբեր ձևերով պանիրները: 

Փնտրել

Նյութեր

Image

ԴԻՄՈՐԴ 2025

Հայտարարություններ

Image

ՈՐԱԿԱՎՈՐՄԱՆ ՔՆՆՈՒԹՅՈՒՆ՝ «Ոսկերչություն՝ ոսկերիչ»

Նորություններ

Image

ՈՐԱԿԱՎՈՐՄԱՆ ՔՆՆՈՒԹՅՈՒՆ՝ «Վարսավիրական արվեստ և զարդային դիմահարդարում ՝ Վարսահարդար»

Նորություններ

Image

ՈՐԱԿԱՎՈՐՄԱՆ ՔՆՆՈՒԹՅՈՒՆ՝ «Ռադիոէլեկտրոնային միջոցների տեխնիկական սպասարկում և նորոգում՝ ռադիոմեխանիկ՝ ռադիոհեռուստատեսային սարքավորումների նորոգման և սպասարկման»

Նորություններ

Image

ՈՐԱԿԱՎՈՐՄԱՆ ՔՆՆՈՒԹՅՈՒՆ` «Համակարգիչների շահագործում՝ օպերատոր համակարգչի»

Նորություններ