Այցելություն «Կասկատա» ռեստորան

Նպատակն էր.
•    ծանոթանալ 
-    Գյումրիում գործող հասարակական սննդի ոլորտի կազմակերպություններին,
-    ռեստորանի խոհանոցում տիրող աշխատանքային ոճին, 
-    խոհանոցի կահավորմանը, արտադրական խոհանոցային նոր սարքավորումներին և պարագաներին,
•    համագործակցել ռեստորանի հետ:

Ռեստորանի գործադիր տնօրեն Ս.Աղաբաբյանը ուսանողներին  ներկայացրեց «Կասկատա» ռեստորանի ստեղծման պատմությունը, կազմակերպութան աշխատանքային ոճի առանձնահատկությունները:
 Խոհարարի կողմից ուսանողներին ներկայացվեց խոհանոցի ճիշտ կահավորման նորմերը, խոհանոցային /արտադրական/ ժամանակակից սարքավորումներն ու պարագաները, ինչպես նաև դրանց աշխատանքի սկզբունքները: Ծանոթացան նաև պատվերի համար նախատեսված սարքի աշխատանքի սկզբունքներին և պատվերի ընդունման և հանձման կարգին:
Այցելությունից հետո ոսանողները քննարկեցին իրենց սեփական տեսակետներն ու  կարծիքները այցելություն մասին:

Վարպետ  Մ.Լավազանյան

Փնտրել

Նյութեր

Image

ՇՆՈՐՀԱՎՈ՛Ր ՏՈՆԴ, ՍԻՐԵԼԻ՛ ՈՒՍԱՆՈՂ․․․

Նորություններ

Image

ERASMUS+ ԾՐԱԳՐԻ ՇՐՋԱՆԱԿՆԵՐՈՒՄ RENFORCE ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ՆԱԽԱԳԾԻ ՀԱՅԱՍՏԱՆՅԱՆ ԵՎ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԳՈՐԾԸՆԿԵՐՆԵՐԸ ՀՅՈՒՐԸՆԿԱԼՎԵՑԻՆ ԳՅՈՒՄՐՈՒ ԹԻՎ 4 ԱՐՀԵՍՏԱԳՈՐԾԱԿԱՆ ՊԵՏԱԿԱՆ ՈՒՍՈՒՄՆԱՐԱՆՈՒՄ

Նորություններ

Image

ԳԵՆԴԵՐԱՅԻՆ ԽՏՐԱԿԱՆՈՒԹՅԱՆ ՀԱՂԹԱՀԱՐՄԱՆՆ ՈՒՂՂՎԱԾ ԶԵԿՈՒՅՑ-ՔՆՆԱՐԿՈՒՄ

Նորություններ

Image

ԹԱՐԳՄԱՆԻՉՆԵՐԻ ԹՈՂԱԾ ՈՍԿԵ ԺԱՌԱՆԳՈՒԹՅՈՒՆԸ

Նորություններ

Image

Մասնակցություն «Կրթե՛նք և շրջանառե՛նք» ուսուցողական աշխատարանին

Նորություններ