
ՄԻԱՑԵ՛Ք ՄԵԶ ԵՎ ԲԱՑԱՀԱՅՏԵ՛Ք ՁԵՐ ՀՆԱՐԱՎՈՐՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ ՄԵՐ ՈՒՍՈՒՄՆԱՐԱՆՈՒՄ…
Նորություններ
Այցի նպատակն էր.
Կենտրոնի ծրագրերի պատասխանատու Մ.Աթայանը ուսանողներին ներկայացրեց կենտրոնի ստեղծման պատմությունը, աշխատանքային ոճի առանձնահատկությունները:
Խոհարարի կողմից ուսանողներին ներկայացվեց կենտրոնի խոհանոցում տիրող աշխատանքային ոճը, խոհանոցի ճիշտ կահավորման նորմերը, խոհանոցային /արտադրական/ ժամանակակից սարքավորումները և պարագաները, ինչպես նաև դրանց աշխատանքի սկզբունքները: Ուսանողները ծանոթացան պատվերի ընդունման և հանձման կարգին, խոհանոցային հիգիենայի պահպանման պահանջներին:
Նրանք տպավորված էին այցելությունից և սեփական տեսակետներն ու կարծիքները հայտնեցին այցելություն մասին:
Կազմակերպիչ՝ Մ.Լավազանյան
Designed and developed by Brain Fors