Այցելություն Գյումրու «ԷՄԻԼԻ ԱՐԵԳԱԿ» կենտրոն

Այցի  նպատակն էր.

  • ծանոթացնել հաստատության խոհանոցում տիրող աշխատանքային ոճին, խոհանոցի կահավորմանը, արտադրական խոհանոցային նոր սարքավորումներին և պարագաներին
  • համագործակցել կազմակերպության հետ:

 Կենտրոնի ծրագրերի պատասխանատու Մ.Աթայանը ուսանողներին ներկայացրեց կենտրոնի ստեղծման պատմությունը, աշխատանքային ոճի առանձնահատկությունները:

Խոհարարի կողմից ուսանողներին ներկայացվեց կենտրոնի խոհանոցում տիրող աշխատանքային ոճը, խոհանոցի ճիշտ կահավորման նորմերը, խոհանոցային /արտադրական/ ժամանակակից սարքավորումները և պարագաները, ինչպես նաև դրանց աշխատանքի սկզբունքները:  Ուսանողները ծանոթացան պատվերի ընդունման և հանձման կարգին, խոհանոցային հիգիենայի պահպանման պահանջներին:

Նրանք տպավորված էին այցելությունից և սեփական տեսակետներն ու կարծիքները հայտնեցին այցելություն մասին:

Կազմակերպիչ՝  Մ.Լավազանյան