Գրադարան

Тайны хорошей кухни

Ներբեռնել

Практические основы

Ներբեռնել

Պարենային փորձաքննության հիմունքներ

Ներբեռնել

Ոսկերչական գործ

Տեսնել Ավելին

Ավտոմոբիլի ներքին այրման շարժիչներ

Տեսնել Ավելին

Հասարակական սնունդ /խոհարար/, /դասախոսի ձեռնարկ/

Տեսնել Ավելին

Կարի արտադրության տեխնոլոգիա /դերձակ/

Տեսնել Ավելին

Արդյունաբերական և քաղաքացիական շենքերի էլեկտրասարքավորումների տեղակայում, կարգավորում և շահագործում /դասախոսի ձեռնարկ/

Տեսնել Ավելին

Սպասարկման կազմակերպում /մենեջմենթ/, /դասախոսի ձեռնարկ/

Տեսնել Ավելին