«Թմրամոլության խոցելի հետևանքները» խորագրով տեղեկատվական դաս
Հայտարարություններ
Վարպետ-դասախոս
Կրթությունը
2012-2014թթ. «Խոհարարական արվեստ» մասնագիտություն՝ Դիրամայրի արհեստագործական ուսումնարան (Գյումրի, Հայաստան)
2001-2006թթ. «Դեկորատիվ կիրառական արվեստ և ժողովրդական արհեստ» մասնագիտություն՝ Հայաստանի գեղարվեստի պետական ակադեմիայի Գյումրու մասնաճյուղ – (Գյումրի, Հայաստան)
1991-2001թթ. Գարեգին Նժդեհի անվան թիվ 17 դպրոց (Գյումրի, Հայաստան)
Աշխատանքային գործունեությունը
2020թ․, ներկա
Գյումրու թիվ 4 արհեստագործական պետական ուսումնարան, «Խոհարարական գործ», վարպետ-դասախոս
2014-2019թ․ Գյումրու Berlin ART Hotel Guest House, խոհարար
Դասընթացներ և հավաստագրեր 2024թ․, ապրիլ ՄԿՈՒ մանկավարժների վերապատրաստման դասընթացներ
2023 նոյեմբեր-դեկտեմբեր
«Խոհարարություն» դասավանդման մեթոդիկայի դասընթաց, որը կազմակերպվել է «Մասնավոր հատված և տեխնիկական մասնագիտական կրթություն և ուսուցում Հարավային Կովկասի GIZ» կողմից և իրականացվել «Հայաստանի խոհարարների ասոցիացիա» ՀԿ-ի կողմից։
2023 թ. հոկտեմբեր մասնակցել է Տամբով քաղաքի «Ի.Տ. Կարասևի անվան բազմամասնագիտական քոլեջ» ՌԴ Տարածաշրջանային պետական ինքնավար մասնագիտական ուսումնական հաստատության բազմամասնագիտական տեխնիկումում կազմակերպված վերապատրաստմանը «Դպրոցական սնունդ և երեխաների բարեկեցություն» հաստատության և Ռուսաստանի Դաշնության հետ։ ՀՀ «Դպրոցական սնունդ» ծրագրում որպես դասընթացավար ներգրավվելու նպատակով.
2022 թ․հունիս-հուլիս «Ռիսկերի կառավարում զբոսաշրջության մեջ» դասընթացավարների ծրագիրը, որը կազմակերպվել և իրականացվում է «Մասնավոր հատվածի և տեխնիկական մասնագիտական կրթություն և ուսուցում Հարավային Կովկասի GIZ-ի և «Գերմանական բիզնես ասոցիացիա» ՀԿ-ի կողմից։
2021թ․, նոյեմբեր «Խոհարարություն» դասընթաց՝ հիմնված երկակի ՄԿՈՒ ծրագրի վրա, որը կազմակերպվել է «Մասնավոր հատված և տեխնիկական մասնագիտական կրթություն և ուսուցում Հարավային Կովկասի GIZ» կողմից և իրականացվել «Հայկական խոհարարական ավանդույթների զարգացում և պաշտպանություն» ՀԿ-ի կողմից։
2021թ․, մայիս Նախնական (արհեստագործական) և միջին մասնագիտական կրթության ծրագրեր իրականացնող պետական ուսումնական հաստատությունների դասախոսների և արտադրական վերապատրաստման վարպետների վերապատրաստում՝ «Ուսումնական գործընթացի կազմակերպման և իրականացման արդյունավետության բարձրացում» ծրագրով.
2019թ․, հուլիս Հայաստանի Ռեստորանային Ասոցիացիայի և Խոհարարական արվեստի և հյուրընկալության ակադեմիայի վերապատրաստման դասընթացներ
2013թ․, հուլիս 12 ServSafe Food Protection Manager սերտիֆիկացման քննություն Հավատարմագրված է Հայաստանի ազգային ստանդարտների ինստիտուտի (ANSI) - Սննդի պաշտպանության կոնֆերանսի (CFP) կողմից։ Արդյունք՝98/100
Մասնագիտական փորձ 10․10․2011թ․ «Glxazard» անհատական ցուցահանդես Բեռլինի հյուրատանը
21․03․2019թ․ Մասնակցել է «Goût de France» փառատոնին որպես խոհարար․ Գյումրի, Բեռլին Արտ Հոթել
Համակարգչային իմացություն MS Word, MS Excel, համացանց
Անձնական տվյալներ 4 դեկտեմբերի 1984 թ․, ամուսնացած, ունի 3 երեխա
Լեզուներ
Հայերեն, ռուսերեն /գերազանց/, անգլերեն /լավ/
Designed and developed by Brain Fors