Անի Պետոյան

Image

Կապ

Հեռ․ 094 69 29 88

Էլ․ հասցե։ ani.petoyan2018@gmail.com

Հասցե

Ղարսի խճուղի, 208/030

Անի Պետոյան

Դասախոս

Կենսագրություն

Կրթությունը

2012-2014թթ. «Խոհարարական արվեստ» մասնագիտություն՝ Դիրամայրի արհեստագործական ուսումնարան (Գյումրի, Հայաստան)

2001-2006թթ. «Դեկորատիվ կիրառական արվեստ և ժողովրդական արհեստ» մասնագիտություն՝ Հայաստանի գեղարվեստի պետական ակադեմիայի Գյումրու մասնաճյուղ – (Գյումրի, Հայաստան)

1991-2001թթ.  Գարեգին Նժդեհի անվան թիվ 17 դպրոց (Գյումրի, Հայաստան)

 

Աշխատանքային գործունեությունը

2020թ մինչև օրս Գյումրու թիվ 4 արհեստագործական պետական ուսումնարան, «Խոհարարական գործ», վարպետ-դասախոս

2014-2019թ․ Գյումրու Berlin ART Hotel Guest House, խոհարար

 

Դասընթացներ և հավաստագրեր

2024թ․, ապրիլ ՄԿՈՒ մանկավարժների վերապատրաստման դասընթացներ

2023 նոյեմբեր-դեկտեմբեր «Խոհարարություն» դասավանդման մեթոդիկայի դասընթաց, որը կազմակերպվել է «Մասնավոր հատված և տեխնիկական մասնագիտական կրթություն և ուսուցում Հարավային Կովկասի GIZ» կողմից և իրականացվել «Հայաստանի խոհարարների ասոցիացիա» ՀԿ-ի կողմից։

2023 թ. հոկտեմբեր մասնակցել է Տամբով քաղաքի «Ի.Տ. Կարասևի անվան բազմամասնագիտական քոլեջ» ՌԴ Տարածաշրջանային պետական ինքնավար մասնագիտական ուսումնական հաստատության բազմամասնագիտական տեխնիկումում կազմակերպված վերապատրաստմանը «Դպրոցական սնունդ և երեխաների բարեկեցություն» հաստատության և Ռուսաստանի Դաշնության հետ։ ՀՀ «Դպրոցական սնունդ» ծրագրում որպես դասընթացավար ներգրավվելու նպատակով.

2022 թ․հունիս-հուլիս «Ռիսկերի կառավարում զբոսաշրջության մեջ» դասընթացավարների ծրագիրը, որը կազմակերպվել և իրականացվում է «Մասնավոր հատվածի և տեխնիկական մասնագիտական կրթություն և ուսուցում Հարավային Կովկասի GIZ-ի և «Գերմանական բիզնես ասոցիացիա» ՀԿ-ի կողմից։

2021թ․, նոյեմբեր «Խոհարարություն» դասընթաց՝ հիմնված երկակի ՄԿՈՒ ծրագրի վրա, որը կազմակերպվել է «Մասնավոր հատված և տեխնիկական մասնագիտական կրթություն և ուսուցում Հարավային Կովկասի GIZ» կողմից և իրականացվել «Հայկական խոհարարական ավանդույթների զարգացում և պաշտպանություն» ՀԿ-ի կողմից։

2021թ․, մայիս Նախնական (արհեստագործական) և միջին մասնագիտական կրթության ծրագրեր իրականացնող պետական ուսումնական հաստատությունների դասախոսների և արտադրական վերապատրաստման վարպետների վերապատրաստում՝ «Ուսումնական գործընթացի կազմակերպման և իրականացման արդյունավետության բարձրացում» ծրագրով.

2019թ․, հուլիս Հայաստանի Ռեստորանային Ասոցիացիայի և Խոհարարական արվեստի և հյուրընկալության ակադեմիայի վերապատրաստման դասընթացներ

2013թ․, հուլիս 12 ServSafe Food Protection Manager սերտիֆիկացման քննություն Հավատարմագրված է Հայաստանի ազգային ստանդարտների ինստիտուտի (ANSI) - Սննդի պաշտպանության կոնֆերանսի (CFP) կողմից։ Արդյունք՝98/100

 

Մասնագիտական փորձ

10․10․2011թ․ «Glxazard» անհատական ցուցահանդես Բեռլինի հյուրատանը

21․03․2019թ․ Մասնակցել է «Goût de France» փառատոնին որպես խոհարար․ Գյումրի, Բեռլին Արտ Հոթել

 

Համակարգչային իմացություն

MS Word, MS Excel, համացանց

 

Անձնական տվյալներ

4 դեկտեմբերի 1984 թ․, ամուսնացած, ունի 3 երեխա

 

Լեզուներ

Հայերեն, ռուսերեն /գերազանց/, անգլերեն /լավ/