- Հայերեն
- Français
- English
«Միասին»-ի հետ միասնական արդյունավետ համագործակցություն
![](https://gyumriusumnaran4.am/sites/default/files/311293765_1168299844107331_1654998458198374716_n.jpg)
![](https://gyumriusumnaran4.am/sites/default/files/312653611_423352146677511_8484060664887152035_n.jpg)
![](https://gyumriusumnaran4.am/sites/default/files/313524266_652648429833905_8772299990007142438_n.jpg)
![](https://gyumriusumnaran4.am/sites/default/files/314922034_646126497171357_159226547821780299_n.jpg)
![](https://gyumriusumnaran4.am/sites/default/files/315526560_647634320421362_6889811398178120529_n.jpg)
![](https://gyumriusumnaran4.am/sites/default/files/315527804_397279835855970_1356226874451339223_n.jpg)
![](https://gyumriusumnaran4.am/sites/default/files/315528632_934512454196783_6463442640931103211_n.jpg)
![](https://gyumriusumnaran4.am/sites/default/files/315531369_498827412202065_4157822024713196971_n.jpg)
2022 թվականի նոյեմբերի 15-ին Գյումրու թիվ 4 արհեստագործական պետական ուսումնարանի «Խոհարարական գործ՝ խոհարար» մասնագիտության ուսանողներն այցելեցին «Միասին» Հիմնադրամ։ Այցելության նպատակն էր սովորողներին ծանոթացնել կրուասանի պատրաստման դասական բարդ եղանակին։ Հմուտ հրուշակագործը վարպետաց դասի ժամանակ մանրամասնորեն ներկայացրեց և ցուցադրեց կիսալուսնաձև նրբահամ բլիթների խմորի առանձնահատկություններին և պատրաստման եղանակին։
Խոհարարական արտահագուստով լավագույն ուսանողները ևս իրենց անմիջական մասնակցությունն ունեցան կրուասանի թխման գործընթացին՝ պահպանելով սանիտարահիգիենիկ նորմերը և անվտանգության տեխնիկայի տիպային կանոնները։
Վերջնարդյունքում ապագա խոհարարները համտեսեցին իրենց ձեռքով պատրաստած անուշեղենը։